T: 031 472 182 

Obiski v vrtcih in šolah so eden lepših delov mojega poklica, saj imajo otroci kupe vprašanj.

V vrtcu je moj program preprostejši, glavni junaki pa so male živali in njihov svet. Uživam, saj je vsakič drugače, polno novih idej in veliko smeha. Otrokom preberemo pravljico ilustracija pa nastaja sproti. Otroci imajo vedno željo, da narišem maskote po katerih nosijo njihove skupine imena.

Na šole me vabijo ob začetkih in zaključkih bralne značke, ob kulturnem prazniku, v tednu ob dnevu otroka, stripovskih delavnicah in podobnih priložnostih.

Peter Nos je vedno zvezda prve polovice nastopa. Ko se zgodbe o njem končajo, učenci pomagajo dodelati ilustracije. Za otroke s predmetne stopnje pa narišem pasico stripa, ob katerem dobijo osnovno znanje o njem. Povem jim kratko zgodovino in jih vodim skozi prigodo karikiranega junaka. Mlajšim pa stripovsko govorico ves čas mešam v ilustracije, kar je velik vir zabave.

Vse kar ustvarim, vedno pustim gostitelju. Ponekod učencem podelim šolska priznanja in stisnem roko, podpišem knjigo kjer so moje ilustracije, in zelo rad ustrežem kakšni otroški želji po stripovskem junaku, ali kaki drugi ilustraciji.

Če želite da vas obiščem si oglejte mojo PONUDBO.

Če se PDF ne odpre takoj poglejte v PRENOSE.

Ilustrator na obisku.

 

Vse pravice pridržane © Uroš Hrovat info@uroshrovat.si - Uporaba vsebin brez dovoljenja je prepovedana
Izdelava spletnih strani in spletno gostovanje: www.strani.com